Meniu
Cosul tau

Emblema coifura ofiteri politie

Emblema coifura ofiteri politie
Precomandă
Emblema coifura ofiteri politie

Emblema coifura ofiteri politie

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Brodata pe exterior cu fir de culoare indigo/ navy. Detaliile sunt realizate cu fir metalic argintiu Madeira Polyneon 100% polyester iar suportul este navy din tercot termocolant.

Emblema coifura inspectori si comisari politia romana, IGPR, MAI este realizata cu foarte mare atentie al detalii si din materiale de cea mai buna calitate, fiind potrivita pentru a fi purtata in exterior. Rezista foarte bine in conditii meteo nefavorabile si nu se decoloreaza in contact cu razele de soare.

Poate fi aplicata prin coasere, termic, cu scai, cu velcro sau cu arici. Varianta cu aplicare prin coasere este intarita pe verso pentru mai multa rezistenta. Dimensiunile corespund normativelor in vigoare.


Specificatii
Dimensiuniconforme dispozitiilor in vigoare
Broderie cufir Madeira Polyneon 100% polyester si fir metalic argintiu pe suport navy din tercot termocolat. Contur exterior brodat cu fir de culoare albastru indigo/navy
Pretpentru o bucata si contine TVA
Alte detaliiPoate fi cu aplicare prin coasere, cu scai/ velcro / arici , cu aplicare termica La varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia cusaturilor La alegerea cu velcro perechea velcro-ului/scai-ului inclusa (partea pufoasa- aceasta o puteti coase pe haine ulterior)

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
16.00 Lei
  • Disponibilitate: Precomandă
  • Cod produs: C-PR-o

Opțiuni disponibile