Meniu
Cosul tau

Grade Comisar politie

Grade Comisar politie
Precomandă
Grade Comisar politie

Grade comisar politie IGPR

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Brodate cu fir metalic argintiu. Broderia este realizata utilizand cele mai moderne masini existente in prezent pe piata. Cusaturile sunt aplicate pe o tesatura cu compozitia 65/35% bumbac / polyester de tip suport cu intaritura termcolanta de culoare indigo sau navy. Aceste materiale de cea mai buna calitate folosite pentru productia gradelor profesionale IGPR si Politie garanteaza pentru rezistenta lor la uzura, ploaie si razele solare, permitand utilizarea lor in conditii meteo nefavorabile.

In functie de intrebuintarile speficie puteti elege unul din cele doua modele sau chiar pe ambele. Gradele comercializate de noi au dimensiunile conforme cu dispozitiile in vigoare.

  • Brodate cu fir metalic argintiu 
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta tip manson, tubulare (grade de serviciu)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru o pereche si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
55.00 Lei
  • Disponibilitate: Precomandă
  • Cod produs: G-PR-c-s

Opțiuni disponibile

Etichete: grade , comisar , politie , igpr , poliția , română