Meniu
Cosul tau

Grade subcomisar politie

Grade subcomisar politie
Precomandă
Grade subcomisar politie

Grade subcomisar politie IGPR

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Brodate cu fir metalic argintiu. Materialul suport pe care este aplicata broderia este realizat din tesatura  65/35% bumbac/poliester de culoare indigo sau navy cu intaritura termocolanta. Combinatia de materiale este aleasa astfel incat gradele profesionale sa fie foarte rezistente la uzura, la conditii nefavorabile de clima, la ploi si razele solare fiind perfecte pentru o utilizare indelungata.

In functie de necesitati pot fi cumparate sub forma de grade de reprezentare si sub forma de grade de serviciu. Dimensiunile respecta legislatia in vigoare. Contrastul elegant si sobru dat de combinatia perfecta de culori este ideal pentru a purta aceste grade la parade si evenimente.

  • Brodate cu fir metalic argintiu 
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta tip manson, tubulare (grade de serviciu)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru o pereche si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
55.00 Lei
  • Disponibilitate: Precomandă
  • Cod produs: G-PR-sc-s

Opțiuni disponibile