Meniu
Cosul tau

Grade Subcomisar politia de frontiera

Grade Subcomisar politia de frontiera
Fără Stoc
Grade Subcomisar politia de frontiera

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Grade subcomisar Politia de Frontiera cu broderia realizata cu fire metalice aurii si argintii. Aceste fire creaza un contrast perfect pe materialul suport cu intaritura termcolanta indigo/navy. Acest suport este confectionat dintr-o tesatura speciala 65/ 35% bumbac polyester.

Persoanele care aleg sa cumpere aceste grade profesionale pentru Politia de Frontiera pot sa opteze pentru varianta tubulara numita si grade de serviciu. Dimensiunile acestor produse respecta in totalitate reglementarile enuntate de dispozitiile in vigoare. Gradele oferite de noi sunt brodate si confectionate in atelierul propriu. Pentru broderie sunt folosite materiale rezistente la uzura, ploaie si razele de soare si masini de ultima generatie.

  • Brodate cu fir metalic auriu si argintiu
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta tip manson, tubulare (grade de serviciu)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru o pereche si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
55.00 Lei
  • Disponibilitate: Fără Stoc
  • Cod produs: G-PF-sc-ag