Meniu
Cosul tau

Petlite ofiteri politia de frontiera si IGI

Petlite ofiteri politia de frontiera si IGI
Fără Stoc
Petlite ofiteri politia de frontiera si IGI

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Petlite ofiteri Politia de Frontiera brodate cu contur albastru indigo/navy. Frunzele aplicate pe suprafata acestuia sunt realizate cu fir metalic negru perlat. Suportul este din tercot termocolant de culoare navy. Aceasta combinatie eleganta de culori a fost aleasa de producator pentru ca acest petlite sa se evidentieze rapid.

Acest petlite pentru ofiter Politia de Frontiera se pot aplica fie in mod clasic, prin coasere, caz in care materialul are intaritor pe verso care sa protejeze cusaturile, fie cu scai, velcro sau arici si chiar prin aplicare termica. In cazul in care elegeti varianta care se aplica arici sau cu velcro, partea pufoasa inclusa se poate aplica ulterior prin coasere pe echipament. Acest petlite brodate sunt realizate in dimensiuni conforme cu normele in vigoare si sunt brodate direct de producator utilzand cele mai moderne materiale.

  • Contur exterior brodat cu fir de culoare albastru indigo/navy
  • Frunzele brodate cu fir metalic negru perlat pe suport navy din tercot termocolat
  • Poate fi cu aplicare prin coasere, cu scai/ velcro / arici , cu aplicare termica 
  • La varianta de aplicare prin coasere are intaritor aplicat pe verso pentru protectia cusaturilor
  • La alegerea cu velcro perechea velcro-ului/scai-ului inclusa (partea pufoasa- aceasta o puteti coase pe haine ulterior)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru un set si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
16.00 Lei
  • Disponibilitate: Fără Stoc
  • Cod produs: P-PF-o

Opțiuni disponibile