Meniu
Cosul tau

Trese maneca pentru inspectori Politia de Frontiera IGPFR

Trese maneca pentru inspectori Politia de Frontiera IGPFR
Fără Stoc
Trese maneca pentru inspectori Politia de Frontiera IGPFR

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Trese manca pentru inspectori Politia de Frontiera, IGPFR brodate pe un suport confectionat din tesatura 65 / 35% bumbac /polyester de culoare indigo / navy cu intaritura termocolanta. Firele folosite pentru broderie sunt de culoare negru perlat si ies foarte clar in evidenta fiind amplasate pe maneca echipamentului.

Va oferim trese maneca pentru inspector Politia de Fronetiera, IGPFR brodate direct de producator, utilizand materiale moderne rezistente la ploaie, uzura si razele solare. Aceste trese pot fi aplicate pe maneca echipamentului doar la croitorie. Dimensiunile respecta dispoztiile in vigoare. Culorile creaza un contrast elegant si aceste trese brodate pot fi utilizate cu succes la evenimente.


  • Brodate cu fir metalic negru perlat
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta ce se coase pe maneci, ( setul este pentru ambele maneci)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru un set complet si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
60.00 Lei
  • Disponibilitate: Fără Stoc
  • Cod produs: GM-PF-i