Meniu
Cosul tau

Grade agent sef principal politia de frontiera

Grade agent sef principal politia de frontiera
Fără Stoc
Grade agent sef principal politia de frontiera

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Grade agent sef principal Politia de Frontiera brodate cu fir metalic auriu si argintiu. Aceste grade au conturul exterior brodat cu fir metalic argintiu. Datorita fundalului inchis broderia iese in evidenta discret si elegant. Materialul suport este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  in culorile navy sau indigo cu intaritura termocolanta.

Gradele pentru Agent Sef Principal -Politia de frontiera comercializate de firma noastra sunt rezistente la uzura, conditii meteo nefavorabile si la conditii de mediu extreme. Alegand aceste produse puteti opta pentru varianta tubulara cunoscuta si sub denumirea de grade de serviciu. Toate produsele comercializate de noi respecta legislatia existenta in ceea ce priveste dimensiunile.


  • Brodate cu fir metalic auriu si argintiu
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta tip manson, tubulare (grade de serviciu)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru o pereche si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
55.00 Lei
  • Disponibilitate: Fără Stoc
  • Cod produs: G-PF-asp-ag