Meniu
Cosul tau

Grade agent sef politia de frontiera

Grade agent sef politia de frontiera
Fără Stoc
Grade agent sef politia de frontiera

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Grade agent sef  Politia de Frontiera, comercializate de firma noastra sunt brodate cu fir metalic auriu si argintiu care iese foarte elegant in evidenta datorita materialului suport inchis la culoare. Conturul exterior este brodat cu fir metalic argintiu. Materialul suport este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester de culoare navy/indigo. Suportul are intaritura termocolanta pentru o mai buna fixare pe suport.

Grade agent sef Politia de Frontiera rezistente la uzura, ploaie si razele solare, lucrate la o calitate superioara fara economie de material, timp sau cusaturi.. Puteti opta pentru varianta de tip manson, tubulara cunoscuta si sub denumirea de grad de serviciu. Dimensiunile sunt realizate in conformitate cu dispozitiile existente. Sunt recomandate atat pentru utilizarea interioara cat si in exterior indiferent de conditiile climatice.


  • Brodate cu fir metalic auriu si argintiu  
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta tip manson, tubulare (grade de serviciu)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru o pereche si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
55.00 Lei
  • Disponibilitate: Fără Stoc
  • Cod produs: G-PF-as-ag