Meniu
Cosul tau

Grade agent principal politia de frontiera IGPFR

Grade agent principal politia de frontiera, grade IGPFR, grade politia de frontiera
Fără Stoc
Grade agent principal politia de frontiera IGPFR

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Grade agent principal Politia de Frontiera IGPFR brodate cu fir auriu si argintiu. Suportul pe care este aplicata broderia este confectionat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare albastru indigo/ navy cu intaritura termocolanta. Aceste materiale folosite atat pentru brodare cat si ca suport sunt rezistente la uzura, la razele solare si la ploaie facand aceste grade utilizabile in orice conditii.

Persoanele care aleg sa cumpere aceste grade pentru agenti principali in IGPFR pot sa opteze pentru varianta tubulara numita si grade de serviciu sau  manson. Dmensiunile acestor produse respecta in totalitate reglementarile enuntate de dispozitiile in vigoare.

  • Brodate cu fir metalic auriu si argintiu
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta tip manson, tubulare (grade de serviciu)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru o pereche si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
55.00 Lei
  • Disponibilitate: Fără Stoc
  • Cod produs: G-PF-ap-ag