Meniu
Cosul tau

Grade agent politia de frontiera IGPFR

Grade agent politia de frontiera IGPFR
Fără Stoc
Grade agent politia de frontiera IGPFR

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Grade agent Politia de Frontiera IGPFR brodate cu fir metalic auriu si gri metalic. Broderia este realizata pe un material special de suport cu intaritura termocolanta realizat din tesatura 65/35% bumbac/poliester  de culoare indigo / navy. Toate gradele comercializate de firma noastra respecta reglementarile existente in ceea ce priveste dimensiunile.

Alegand acest produs puteti opta pentru varianta de tip manson, varianta cunoscuta sub numele de grade de serviciu in varianta tubulara. Materialele folosite pentru broderie si suport sunt de cea mai buna calitate iar gradele rezultate sunt rezistente la ploaie, razele solare si uzura. Sunt potrivite pentru a fi folosite atat in interior cat si in exterior in conditii meteo nefavorabile.


  • Brodate cu fir metalic auriu si gri
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta tip manson, tubulare (grade de serviciu)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru o pereche si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
55.00 Lei
  • Disponibilitate: Fără Stoc
  • Cod produs: G-PF-a-s
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies