Meniu
Cosul tau

Grade Comisar politia de frontiera

Grade Comisar politia de frontiera
Fără Stoc
Grade Comisar politia de frontiera

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Grade comisar Politia de Frontiera, brodate cu fir metalic auriu si argintiu. Broderia este aplicata pe un material suport cu intaritura termocolata de culoare indigo/navy, realizat in totalitate din fir Madeira 65/35% bumbac/poliester.

Aceste grade pentru comisari politia de frontiera pot fi cumparate in varianta de tip manson, tubulara. Toate gradele oferite  de firma noastra respecta dimensiunile in conformitate cu dispozitiile existente.

Atat materialele folosite pentru firele in broderie cat si materialul de suport sunt de cea mai buna calitate, motiv pentru care aceste grade sunt rezistente la uzura, ploaie si razele solare, pastrandu-si foarte bine caracteristicile chiar si in conditii meteoogice nefavorabile.


  • Brodate cu fir metalic auriu si argintiu
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta tip manson, tubulare (grade de serviciu)
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru o pereche si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
55.00 Lei
  • Disponibilitate: Fără Stoc
  • Cod produs: G-PF-c-ag
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul disponibil pe acest site, pentru a oferi funcționalităti specifice social media și pentru a analiza traficul. Citește politica de utilizare cookies