Meniu
Cosul tau

Grade Chestor Politia Romana

Grade Chestor Politia Romana
Precomandă
Grade Chestor Politia Romana

Grade Chestor Politia Romana

Acest produs este disponibil doar prin Precomanda pe SEAP/SICAP , sau daca doriti prin E-mail sau pe Whatsapp, este necesara o comanda oficiala scrisa din partea institutiei semnata si sa aibe numar de inregistrare (poate fi intocmita si semnata fie de seful de departament fie de persoana resposabila de la achizitii)  cu mentionarea urmatoarelor date: nume, prenume, nume institutie/unitate, produsele si cantitatea dorita cu specificatiile necesare. Va vom contacta noi ulterior pentru stabilirea detaliilor comenzii.

Broderia este realizata cu fir metalizat argintiu pe un suport confectionat din tesatura cu compozitia 65/35% bumbac/poliester de culoare indigo/navy cu intaritura termocolata. Aceste materiale sunt alese astfel incat gradele cumparate sa permita o utilizare indelungata indiferent de conditiile la care produsele sunt supuse. 

Dimensiunile sunt conforme cu dispoztiile in vigoare. Aceste grade profesionale pentru politie si IGPR sunt rezistente la uzura, ploaie si razele solare. Le puteti folosi cu succes la parade si evenimente dar si in zilele obisnuite.

Se poate alege varianta pentru seviciu, fara capsa, sau pentru reprezentare care au capsa si curelusa de piele.

  • Brodate cu fir metalizat argintiu 
  • Suport din tesatura 65/35% bumbac/poliester culoare indigo/navy cu intaritura termocolata
  • Sunt varianta tip manson
  • Dimensiunile sunt conforme dispozitiilor in vigoare
  • Pretul este pentru o pereche si contine TVA

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scrie o opinie
55.00 Lei
  • Disponibilitate: Precomandă
  • Cod produs: G-PR-ch

Opțiuni disponibile